ایران باستانحکومت اشکانیان

غذای دوره اشكانيان

غذا در ایران باستان
غذا در ایران باستان


آنچه در مورد غذای دوره اشكاني ميدانيم از طريق تاريخنگاران رومي به ما رسيده است. ماركوس گاويوس ابيسيوس و ماركوس پرسيوي كاتو در اين مورد مطالبي بيان كرده اند. 

نان در دوره اشكانيان به صورت ناني محكم و سفت بوده كه شباهت زيادي با بيسكويتهاي امروزه داشته است. اين نان نسبت به نانهاي نرم زمان بيشتري قابل نگه داري بوده و مخصوصا در زمان سفر و جنگ استقاده ميشده است 

سس گاروم كه براي سرو ماهي استفاده ميشد. اين سس را به ماهي ميزدند و مي خوردند 

مرغ طبخ شده به روش اشكاني: اشكانيان نوعي غذا را با مرغ+شراب قرمز+برگ كرفس+زيره سياه مي پختند و با سس مخصوصي ميخوردند 

طبخ بره به روش اشكاني: اين غذا از گوشت بره+آلو+پياز+سس+روغن زيتون+كلم+سير+فلفل+شراب سفيد تهيه ميشد. پس از مخلوط كردن اين مواد غذا را ميپختند .

منبع: parthia.com

شمشاد امیری خراسانی

شناخت تاریخ و فرهنگ ایران به نمونه ورود به دنیایی است که جز عشق و افتخار و گاهی اندوه چیزی انتظار ما را نمی کشد ، شاید تاریخ ما در حافظه ژن های ما ذخیره شده است تا بتوانیم با آن آگاهی به خود و فرا خود را گسترش دهیم .

نوشته های مشابه

اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
دکمه بازگشت به بالا