Ancient PersiaParthian rule
Food of the Ashkan period
What we know about the food of the Ashkan period has reached us through Roman historians. Marcus Gauius Apisius and Marcus Perseus Cato, where are the sources of those demanding the statement of Kurdistan?.
…
In the Ashkan period, bread was firm and hard, which was very similar to today's biscuits. اين نان نسبت به نانهاي نرم زمان بيشتري قابل نگه داري بوده و مخصوصا در زمان سفر و جنگ استقاده ميشده است
سس گاروم كه براي سرو ماهي استفاده ميشد. اين سس را به ماهي ميزدند و مي خوردند
مرغ طبخ شده به روش اشكاني: اشكانيان نوعي غذا را با مرغ+شراب قرمز+برگ كرفس+زيره سياه مي پختند و با سس مخصوصي ميخوردند
طبخ بره به روش اشكاني: اين غذا از گوشت بره+آلو+پياز+سس+روغن زيتون+كلم+سير+فلفل+شراب سفيد تهيه ميشد. پس از مخلوط كردن اين مواد غذا را ميپختند .
Source: parthia.com