Home ایران باستان غذای دوره اشكانيان

غذای دوره اشكانيان

غذا در ایران باستان
غذا در ایران باستان


آنچه در مورد غذای دوره اشكاني ميدانيم از طريق تاريخنگاران رومي به ما رسيده است. ماركوس گاويوس ابيسيوس و ماركوس پرسيوي كاتو در اين مورد مطالبي بيان كرده اند. 

نان در دوره اشكانيان به صورت ناني محكم و سفت بوده كه شباهت زيادي با بيسكويتهاي امروزه داشته است. اين نان نسبت به نانهاي نرم زمان بيشتري قابل نگه داري بوده و مخصوصا در زمان سفر و جنگ استقاده ميشده است 

سس گاروم كه براي سرو ماهي استفاده ميشد. اين سس را به ماهي ميزدند و مي خوردند 

مرغ طبخ شده به روش اشكاني: اشكانيان نوعي غذا را با مرغ+شراب قرمز+برگ كرفس+زيره سياه مي پختند و با سس مخصوصي ميخوردند 

طبخ بره به روش اشكاني: اين غذا از گوشت بره+آلو+پياز+سس+روغن زيتون+كلم+سير+فلفل+شراب سفيد تهيه ميشد. پس از مخلوط كردن اين مواد غذا را ميپختند .

منبع: parthia.com

مشاهده محتوا بیشتر
ادامه مطلب شمشاد امیری خراسانی
بارگذاری بیشتر در ایران باستان
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

همچنین ببینید

وصیت نامه کورش بزرگ + منبع

در متون تاریخی وصیت نامه ای از کوروش بزرگ نقل کرده اند که سرشار از مفاهیم بالای انسانی است…