Rokhshai, le premier assistant de l'intelligence artificielle iranienne Rokhshai, le premier assistant de l'intelligence artificielle iranienne
Antiquités et valeurs historiquesPerse antiqueRègle achéménideLe Grand Cyrus (Cyrus)

نبرد کمبوجیه پادشاه هخامنشی با فرعون مصر

نبرد ایران و مصر
نبرد ایران و مصر

گروهی باور دارند که این Egypte بود که با درگذشت Le Grand Cyrus ، به تصور اینکه مانند دیگر امپراتوری‌ها پس از مرگ شاه بزرگ، ضعف، جانشین قدرت میشود، به دست اندازی در قلمروی L'Iran le paiement. ولی آمازیس فرعون مصر در همین زمان درگذشت و پسرش پسامتیک به جنگ با L'Iran le paiement.
شاهنشاه کمبوجیه در این هنگام وارد یهودیه شد و هزاران یهودی به ارتش او پیوستند. جنگ بزرگ در سال ۳۰ از پادشاهی کوروش انجام گرفته و مصریان شکست سختی یافتند. Cambodge از صحرای سینا عبور کرده و به جلگه نیل رسید. در آنجا پیکی به فرعون فرستاد و از او خواست که به جای جنگ، صلح کرده و مصر همپیمان ایران گردد. ولی فرعون پیک‌های ایرانی را کشت. پس سپاهیان شاه ایران ممفیس پایتخت بزرگ مصر را محاصره کرده و پس از زد و خورد فراوان، سرانجام شهر سرنگون و فرعون دستگیر شد. کمبوجیه بنا بر گفته هرودوت تصمیم گرفت تا شمه‌ای از کارهای پدرش را انجام دهد.

پس هیچ آسیبی به شهر نزده و فرعون مصر را نیز نکشت. بلکه مقام او را بسیار محترم داشت و به گفته هرودوت حتا خیال برگرداندن فرمانداری مصر به او را در سر داشت. ولی بر اثر توطئه پسامتیک بر ضد les Perses، Cambodge او را مجبور کرد تا با نوشیدن خون گاو خودکشی کند. (هرودوت _ کتاب سوم)
چندین کشور دیگر در همسایگی مصر با شتاب هدایایی به Cambodge فرستاده و خود را زیر فرمان Achéménides قرار دادند. Cambodge همچنین دست به تصرف مستعمرات دریایی مدریترانه زد. در آنزمان جزایر غربی‌تر مدیترانه و همچنین کرانه‌های جنوبی ایتالیا و اسپانیا و کرانه‌های شمالی لیبی و تونس امروزی همه زیر چیرگی حکومتی بود به مرکزیت کارتاژ در تونس امروزی. اقوام پایه‌گذار تمدن کارتاژ، فینیقی بودند.

درحالیکه در آنزمان کارتاژ مستقل از فینیقیه بود. ایران برای تصرف مستعمرات آن، به نیروی دریایی نیاز داشت. درحالیکه ایران ناوگان دریایی نداشت. Alors Cambodge نیروی دریایی فینیقیه را به همراه سپاهی persan به این کار گمارد. ولی فینیقی‌های گسیل شده به جنگ، نبرد را رها کردند و به گفته هرودوت، کمبوجیه فینیقی‌ها را مجبور به جنگی که آنرا دوست نداشتند نکرد. چون آنان و همچنین قبرسی‌ها با میل خود همراه کمبوجیه شده بودند.

Alors Cambodge به سمت شهر تِبِس در جنوب مصر رفت. چراکه مصر جنوبی زیر چیرگی فرعون مصر نبود. Cambodge در جنگهای بعدی خود نیز پیروز بود. او با وجود جوانی نبوغ نظامی بالایی داشت. علاوه بر آن، دلاوری بی‌مانند Cambodge و اینکه هرگز از جنگ نمی‌هراسید و به هنگام جنگ پا به پای سربازان خود به نبرد تن به تن با دشمن میرفت، بسیار ستودنی است.

سپس نوبت به حبشه در جنوب مصر رسید. کمبوجیه برای شناخت حبشه جاسوسانی به اِلفانتین _اسوان امروزی_ در جنوبی‌ترین نقطه مصر فرستاد. و سپس با فرستادن هدایایی به پادشاه حبشه او را به همپیمانی فرا خواند. ولی حبشی‌ها پیشنهاد او را با بی‌ادبی رد کردند و همین باعث شد تا Cambodge با شتاب به حبشه لشکرکشی کند. ولی به دلیل پایان یافتن آذوقه سپاه مجبور شد تا نیمه کاره بازگردد و آنگاه مزدوران یونانی را با کشتی به سوی حبشه فرستاد. به هر روی او مصر جنوبی و حبشه را به قلمرو هخامنشیان افزود. این را از آنجا میتوان فهمید که بنا به گفته دیودور تاریخنگار یونانی کمبوجیه نام یکی از زنان خاندان خویش را بر مِروئی _از شهرهای حبشه_ نهاد. خود هرودوت در بخش جنگهای ایران و یونان چند بار به این نکته اشاره دارد که اهالی حبشه در میان سپاهیان هخامنشی حضور دارند.

Rokhshai, le premier assistant de l'intelligence artificielle iranienne Rokhshai, le premier assistant de l'intelligence artificielle iranienne

Shamshad Amiri Khorasani

Connaître l'histoire et la culture de l'Iran, c'est comme entrer dans un monde où rien ne nous attend sauf l'amour et l'honneur et parfois la tristesse, peut-être que notre histoire est stockée dans la mémoire de nos gènes afin que nous puissions l'utiliser pour développer la conscience de soi et la conscience de soi . .

Articles similaires

S’abonner
Notifier de
invité

11 commentaires
Le plus récent
Le plus ancien Les plus votés
Commentaires en ligne
Voir tous les commentaires
بهرام چوبینه

درپی تاختن نیرومندانه ی کمبوجیه به مصر:
فرعون مصرکه یک جوان بیست وچندساله بود گفت این مردان ریشو کیستندکه جرات کردندبه سرزمین من حمله کنندوتک وتنهاسواربرارابه جنگی میشودوبه دل لشگر ایرانیان میزند.
درنهایت وی بدست یک نیزه اندازپارسی کشته میشود.(منبع سرزمین جاویداستادهرتزفلد)

ندا بهزاد

درود .
آیا کمبوجیه وقتی با خبر شد که بردیای دروغین به تخت رسیده خود کشی کرد؟

Anusheg rouan

نمیدانم این چه ویروسی ست که دچار برخی از مردم ایران شده ونسبت به هویت وملیت خود بی تفاوت شده اند.
متاسفانه متاسفانه ماوقتی مطلبی راجب بزرگان ایران زمین خصوصن قبل اسلام میشنویم بایدهزارتادلیل وسندومدرک برایمان بیاورندتاباورکنیم ولی اگردرمورد افراددینی بشنویم فورن ملکه ذهنمون میشه وبه خرافه پرستی دامن میزنیم.

پاسخ یک مسلمان

ای کافر مرتد منافق
مگر کوروشت نگفته به عقاید دیگران احترام بگذار بعد تمام کامنتت توهین و دری وری است؟
وقتی اعتقادات و دین مسلمانان رو مسخره می‌کنید و بهشون می‌گید خرافه بعد انتظار دارید بهتون احترام بگذارند و از شما نفرت نداشته باشند؟
خوبه منم زرتشت رو مسخره کنم؟ هخامنش رو مسخره کنم؟آیین زرتشت و کوروشت رو خرافه صدا بزنم؟ ها؟ چرا ساکت شدی دیگه؟

Dernière modification 5 mois il y a par پاسخ یک مسلمان
des couples

کمی دقت کینم می ببنیم در بعضی از موارد که این موضوع صحبت می شود تعارض های دید ه می شود مه قابل چشم پوشی نیست ؟ و سوئی هم نبود بلکه از روی قصد و نیت این گونه توضیح داده شده است لطفا دوباره بخوانید ولی با دقت بهتر و بیشتر ان ها را خواهید دید ؟
باتشگر

Mohammed

ممننننننننننننننونم خیلی زیاد……

un Iranien

من ازسایت خوبتون ممنونم، من هم مانندشما ایران وپارسی رابیش تراز جانم دوست دارم وبزرگترین هدفم افتخارآفرینی برای ایران وپارسی است وآرزویم لحظه ای زندگی درایران باستان است.

Bouton retour en haut de la page